Αρχική Παρακολουθώ Τα αποκαλυπτήρια έγιναν: Οι πρώτες φωτογραφίες του ανανεωμένου Nokia 3310

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν: Οι πρώτες φωτογραφίες του ανανεωμένου Nokia 3310

1025
0
Ακολουθήστε τη Χόβολη στο Facebook

Ήρθε επιτέλους η στιγμή που, μέσα σε ένα εμφανές κλίμα νοσταλγίας, η φινλανδική HMD Gloval Oy, η εταιρεία που απέκτησε τα αποκλειστικά δικαιώματα κυκλοφορίας κινητών τηλεφώνων που φέρουν το brand της Nokia, αποκάλυψε το νέο Nokia 3310.

Αν και το θρυλικό κινητό απέκτησε μία νέα εμφάνιση, η μεγαλύτερη αλλαγή που έγινε στο Nokia 3310 είναι εκείνη που δεν φαίνεται.

nokia 3310Η εταιρεία βελτίωσε λοιπόν την ήδη φημισμένη αντοχή του κινητού, αφού η μπαταρία του διαρκεί περίπου 31 ημέρες σε κατάσταση standby, ενώ σε κατάσταση ομιλίας θα έχει διάρκεια 22 ολόκληρες ώρες.

Θα αντέχει επίσης επί 51 ώρες, εάν ακούτε μουσική στο MP3 και 49 ώρες εάν ακούτε ραδιόφωνο.

Θα πρέπει βέβαια να υπενθυμίσουμε ότι αυτή η εντυπωσιακή αντοχή οφείλεται στο γεγονός ότι σε αυτό το κινητό θα μπορεί κάποιος να κάνει τα απολύτως απαραίτητα. Να μπαίνει μεν στο Ίντερνετ, αλλά όχι σε Facebook και Instagram, αλλά ούτε και θα μπορεί να παίξει παιχνίδια. Αυτή είναι άλλωστε και φιλοσοφία του κινητού αυτού, να είναι εύχρηστο και πρακτικό.

Το νέο 3310 διαθέτει έγχρωμη οθόνη 2.4 ιντσών, κάμερα 2 MP και θύρα για κάρτα microSD. Το κινητό είναι επίσης ελαφρύτερο και λεπτότερο, όπως επίσης και διατίθεται σε πολλά χρώματα.

Το κινητό θα κυκλοφορήσει μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2017 και θα κοστίζει μόλις 49 ευρώ.