Αρχική Παρουσιάζω To Bollywood μετακομίζει στην Ελλάδα!

To Bollywood μετακομίζει στην Ελλάδα!

588
0
Ακολουθήστε τη Χόβολη στο Facebook

Η Ελληνο-Ινδική Εταιρεία Πολιτισμού & Ανάπτυξης (ΕΛΙΝΕΠΑ) προσκάλεσε από την Ινδία τον παραγωγό κινηματογραφικών ταινιών Ravinder Dariya για να υποστηρίξει την προσπάθεια της να αναδείξει την Ελλάδα ως  ένα ιδανικό προορισμό παραγωγής ινδικών κινηματογραφικών ταινιών.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο Ravinder Dariya έδωσε μια ομιλία για τους μαθητές των Χίντι στο  Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών, Πανεπιστήμιο Αθηνών (Σταδίου 5, 3ος όροφος, αίθουσα 314) την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 ώρα 20:00.

Σχετικά με τον Ravinder Dariya:

Ο Ravinder Dariya έχει σπουδάσει επικοινωνία στο Πανεπιστήμιο του Δελχί και τα τελευταία χρόνια ζει στη Βομβάη όπου ασχολείται με την παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών.

Το 2015 γύρισε την πρώτη του ταινία στη Μύκονο και Νέα Μάκρη και έκτοτε έχει καταστεί λάτρης της χώρας μας υποστηρίζοντας ότι η Ελλάδα είναι ένας ιδανικός τόπος για την παραγωγή ινδικών ταινιών καθώς συνδυάζει την μοναδική φυσική της ομορφιά με τον αρχαίο και σύγχρονο πολιτισμό της.

Επίσης το κόστος παραγωγής είναι εξαιρετικά χαμηλό σε σύγκριση με άλλες δυτικές χώρες ενώ η ασφάλεια της χώρας την καθιστά μοναδικό προορισμό για παραγωγές στην Ανατολική Μεσόγειο.

Η ΕΛΙΝΕΠΑ στην προσπάθεια της να αναδείξει την Ελλάδα ως  ένα ιδανικό προορισμό παραγωγής ινδικών κινηματογραφικών ταινιών έχει ήδη αναπτύξει επαφές με διάφορους δήμους σε όλη την επικράτεια καθώς και εταιρείες παραγωγής στην Ελλάδα και την Ινδία, σχολές ινδικού χορού στην Αθήνα και επαρχεία, τουριστικά γραφεία και αεροπορικές εταιρείες.

Ευελπιστούμε ότι η προσπάθεια αυτή σύντομα θα αποδώσει καρπούς συνεισφέροντας με τον τρόπο αυτό στην αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού από την Ινδία που βρίσκεται σε συνεχή άνοδο τα τελευταία χρόνια.