Αρχική Δημιουργώ Φυσικές συνταγές για την Θεραπεία Οστών και Αρθρώσεων!

Φυσικές συνταγές για την Θεραπεία Οστών και Αρθρώσεων!

1453
0
Ακολουθήστε τη Χόβολη στο Facebook

Οι χρόνιοι πόνοι των οστών και των αρθρώσεων συνήθως εμφανίζονται ως αποτέλεσμα κακής λίπανσης και φλεγμονής. Επίσης, το πέρασμα των χρόνων μπορεί να είναι η αιτία του παρατεταμένου πόνου σε οστά και αρθρώσεις.

Υπάρχουν βέβαια και ορισμένοι άλλοι παράγοντες που μπορούν να 11προκαλέσουν πόνους των οστών και των συνδέσμων τους, συμπεριλαμβανομένης της αρθρίτιδας, της οστεοαρθρίτιδας, και της ουρικής αρθρίτιδας.

Το θετικό είναι, ότι έχουμε μια αποτελεσματική, φυσική θεραπεία που μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε ανακούφιση από αυτούς τους πόνους και είναι πολύ απλό για να την προετοιμάσετε.

Το τζίντζερ και ο κουρκουμάς είναι τα κύρια συστατικό σε αυτή τη συνταγή.

Και τα δύο μπορούν να μειώσουν τις φλεγμονές και να ενισχύσουν την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος, έτσι ώστε το σώμα σας να μείνει μακριά από μολύνσεις, όπως και λόγω των ισχυρών αντιφλεγμονωδών ιδιοτήτων που έχουν.

Συστατικά:

  • 5-6 κομμάτια τα καρότα
  • Φρέσκια ρίζα τζίντζερ (2 cm σε μήκος)
  • Κουρκουμάς ρίζα (1cm σε μήκος)
  • ½ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι

Οδηγίες:

Κατ ‘αρχάς, θα πρέπει να τρίψετε τον κουρκουμά και το τζίντζερ. Στη συνέχεια, βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα.

Χρήση:

Θα πρέπει να καταναλώνετε 50-60ml του με αυτού, τρεις φορές την ημέρα. Φροντίστε να το καταναλώνετε τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από κάθε γεύμα.

Επίσης, αν το μείγμα σας φαίνεται ή γίνεται πολύ παχύ με πάροδο του χρόνου, μπορείτε να το αραιώσετε με λίγο καθαρό πόσιμο νερό.

Μια άλλη συνταγή που επίσης μπορείτε να δοκιμάσετε:

Συστατικά:

  • Τσουκνίδα
  • Ιππουρίδα ή Πολυκόμπι ή Εκουϊζέτο
  • Σπειραία

Οδηγίες:

Φτιάχνετε ένα απλό ρόφημα με όλα τα βότανα σε ίσες ποσότητες, το οποίο θα σας βοηθήσει στην ενίσχυση και την αναγέννηση των οστών, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την επιδιόρθωση των κατεστραμμένων αρθρώσεων σας.

Σημείωση: Είναι πολύ σημαντικό να συμβουλευτείτε πρώτα το γιατρό σας, πριν δοκιμάσετε οτιδήποτε από τα παραπάνω!