Αρχική Παρακολουθώ Το «La La Land» ανάμεσα στις ταινίες με τις περισσότερες υποψηφιότητες για...

Το «La La Land» ανάμεσα στις ταινίες με τις περισσότερες υποψηφιότητες για «Oscar»!

665
0
Ακολουθήστε τη Χόβολη στο Facebook

«Dreams are What Movies are Made Of», είναι το σλόγκαν που συνοδεύει το επίσημο trailer για την φετινή, 89η τελετή απονομής των βραβείων Oscar, οι υποψήφιοι των οποίων ανακοινώθηκαν πριν από λίγα λεπτά από την Ακαδημία, δια στόματος Brie Larson, Jennifer Hudson, Ken Watanabe και Jason Reitman.

Και, όπως διαπιστώσαμε, η φετινή λίστα, παρά τις όποιες ελλείψεις της (για τα Oscar μιλάμε άλλωστε, κανείς δεν περιμένει απόλυτη δικαίωση σε όλες τις κατηγορίες, ούτε καν στις βασικές), περιέχει αρκετές ταινίες και δημιουργούς που βοήθησαν σημαντικά μέσα στο 2016 για την οπτικοποίηση αυτών των ονείρων.

Το «La La Land» ηγείται θεαματικά της κούρσας, όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε, με 14 υποψηφιότητες και ισοφαρίζει έτσι τα θρυλικά «All About Eve» (1950) και το «Titanic» (1997) ανάμεσα στις ταινίες με τις περισσότερες υποψηφιότητες στην ιστορία του θεσμού.

μεταξύ των οποίων αυτών για το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, Α’ Ανδρικού Ρόλου για τον Γκόσλινγκ, Α’ Γυναικείου Ρόλου για την Έμα Στόουν, Καλύτερης Σκηνοθεσίας, Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου, Καλύτερου Τραγουδιού.

Επίσης η ταινία σάρωσε τον περασμένο μήνα στις Χρυσές Σφαίρες, συγκεντρώνοντας συνολικά 7, ενώ οι εισπράξεις της έχουν ήδη φτάσει τα 174 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Δείτε το trailer της ταινίας: