Αρχική Παρακολουθώ Η νέα διαφήμιση της Apple γυρισμένη στην Ελλάδα!

Η νέα διαφήμιση της Apple γυρισμένη στην Ελλάδα!

877
0
Ακολουθήστε τη Χόβολη στο Facebook

Είναι γεγονός πως ένα κλασικό ελληνικό χωριό είναι ο καινούριος «πρωταγωνιστής» της νέας διαφήμισης της Apple για το iPhone 7 Plus, η οποία ανέβηκε χθες (Σάββατο 14/1/2017), στο YouTube.

Κεντρικός χαρακτήρας είναι ένα κορίτσι που καταφθάνει στο χωριό και βρίσκει τη γιαγιά του, στην οποία επιδεικνύει τις δυνατότητες του κινητού στη φωτογραφία, τις οποίες σύντομα αντιλαμβάνονται γρήγορα και άλλοι κάτοικοι, οι οποίοι της ζητούν να τους φωτογραφίσει.

Εννοείται πως οι ομιλίες στη διαφήμιση (η οποία χαρακτηρίζεται από εντυπωσιακά πλάνα, καθώς στην Apple θεώρησαν ότι η ομορφιά της ελληνικής εξοχής, είναι ένας καλός τρόπος να επιδείξουν τις δυνατότητες που παρέχει η τεχνολογία της κάμερας), είναι στα ελληνικά.

Δείτε στη συνέχεια το βίντεο:

Το τραγούδι της διαφήμισης:

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στο τραγούδι που ακούγεται στη διαφήμιση. Είναι από την «Bezos Ηawaiian Οrchestra» με τίτλο «Παμε στη Χονολουλού». Ο Κώστας Μπέζος ήταν ένας μουσικός του μεσοπόλεμου, συνεργάτης του Αττίκ, ο οποίος ηχογραφούσε χαβάγιες (από την κιθάρα χαβάγια – γνωστό και ως yodelling) με το συγκρότημα του «Τα Ασπρα Πουλιά».