Αρχική Παρακολουθώ Σίγουρα είναι δύσκολο να πιστέψετε πως αυτές οι Pin-Up Φωτογραφίες είναι του...

Σίγουρα είναι δύσκολο να πιστέψετε πως αυτές οι Pin-Up Φωτογραφίες είναι του 1938!

1162
0
Ακολουθήστε τη Χόβολη στο Facebook

Οι Pin-up φωτογραφίες ήταν υπεραρκετές στα τέλη του ’30, όμως ο Bruce Mozert άλλαξε το «παιχνίδι» με τις επαναστατικές υποβρύχιες σκηνές του.

Ο Αμερικανός φωτογράφος εμφανίστηκε στα mainstream ΜΜΕ το 1938 με τις εκθαμβωτικές φωτογραφίσεις μοντέλων να διαβάζουν, να μαγειρεύουν και να πίνουν σαμπάνια, στον πυθμένα του ωκεανού.

Ο Mozert έφτιαξε ένα αδιάβροχο περίβλημα για τη φωτογραφική του μηχανή και χρησιμοποίησε συμπυκνωμένο γάλα για να δημιουργήσει το καταπληκτικό εφέ «καπνού» που εμφανίζεται σε μία φωτογραφία του, δεδομένου ότι η περιεκτικότητα του σε λιπαρές ουσίες θα προκαλούσε την άνοδο του προς την επιφάνεια. Το σχέδιο μπορεί να είχε χαμηλό προϋπολογισμό, αλλά ήταν σίγουρα μια μεγάλη καινοτομία για την εποχή.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες έγιναν εργαλεία προώθησης για το Silver Springs, τη τοποθεσία όπου τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες. Βοήθησαν έτσι στην αύξηση του τουρισμού της παράκτιας πόλης, της Φλόριντα, γνωστή για τα κρυστάλλινα νερά της. Έτσι η καριέρα του Bruce Mozert στο χώρο της φωτογραφίας εκτοξεύθηκε!

Δείτε στη συνέχεια τις φωτογραφίες:

http://stixovoli.com/pin-up-fotografies-1938/

http://stixovoli.com/pin-up-fotografies-1938/

http://stixovoli.com/pin-up-fotografies-1938/

http://stixovoli.com/pin-up-fotografies-1938/