Αρχική Παρουσιάζω Θες να ταξιδέψεις δωρεάν στην Ευρώπη; Κάνε την αίτηση σου έως 19...

Θες να ταξιδέψεις δωρεάν στην Ευρώπη; Κάνε την αίτηση σου έως 19 Μαρτίου!

625
0
Ακολουθήστε τη Χόβολη στο Facebook

Αν είσαι 17 έως 27 ετών και θες να ταξιδέψεις δωρεάν στην Ευρώπη, μπορείς να κάνεις αίτηση για το πρόγραμμα ταξιδιωτικής επιδότησης του Ιδρύματος Schwarzkopf!

Στόχος του συγκεκριμένου επιδοτούμενου προγράμματος, είναι η παρότρυνση νέων ανθρώπων να γνωρίσουν την Ευρώπη. Το ίδρυμα προσφέρει 550€ (400€ στην αρχή και 150€ με την παράδοση μίας έκθεσης σχετικής με το ταξίδι), τα οποία εσείς θα αποφασίσετε πως θα ξοδέψετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 19 Μαρτίου 2017 και δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα 17 έως 27 ετών, μόνιμοι κάτοικοι σε κάποιο από τα 47 κράτη της Ευρώπης. Η διάρκεια του ταξιδιού θα είναι από τρεις έως έξι εβδομάδες..

Οι συμμετέχοντες μετά το ταξίδι θα πρέπει να παρουσιάσουν μία έκθεση (είτε γραπτώς είτε φωτο-παρουσίαση, βίντεο κ.λ.π.) από τη χώρα την οποία επιλέξανε.

Η συγκεκριμένη έκθεση θα πρέπει να είναι σχετική με τα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα της εκάστοτε χώρας σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Όπως η οικονομική κρίση, το προσφυγικό, η συμμετοχή των νέων στην κοινωνία και το πως αντιμετωπίζουν οι νέοι την εποχή της κρίσης.

Για περισσότερες πληροφορίες: schwarzkopf-stiftung
Για να κάνετε την αίτηση: Σύνδεσμος αίτησης