Αρχική Παρουσιάζω Τι θα πουλάει το ΙΚΕΑ από το 2019. Νέα επιχειρηματική κίνηση της...

Τι θα πουλάει το ΙΚΕΑ από το 2019. Νέα επιχειρηματική κίνηση της εταιρίας

1565
0
Ακολουθήστε τη Χόβολη στο Facebook

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε η ΙΚΕΑ. Η γνωστή εταιρία παραγωγής και πώλησης ειδών σπιτιού θα σχεδιάσει και θα πουλήσει χαλιά και υφάσματα φτιαγμένα από Σύρους πρόσφυγες..

Η κίνηση αυτή θα υλοποιηθεί το 2019 και θα δώσει δουλειά σε 200 πρόσφυγες – κυρίως γυναίκες – που μένουν αυτή τη στιγμή στην Ιορδανία.

Σήμερα, περισσότεροι από 655.000 Σύροι πρόσφυγες έχουν γίνει δεκτοί στην Ιορδανία, σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη.

«Η κατάσταση στη Συρία αποτελεί τη μεγάλη τραγωδία των ημερών μας και η Ιορδανία έχει αναλάβει την ευθύνη να φιλοξενήσει Σύρους πρόσφυγες», εξήγησε ο διευθύνων σύμβουλος της ΙΚΕΑ, Τζέσπερ Μπρόντιν στο CNN Money, συμπληρώνοντας: «Αποφασίσαμε για αυτόν τον λόγο, να δούμε πώς μπορεί να συμβάλλει η ΙΚΕΑ».

Τα προϊόντα θα πωλούνται σε τοπικό επίπεδο, αλλά και σε άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής όπου έχει η Ιορδανία συμφωνίες ελεύθερου εμπορίου. Το πρόγραμμα ήταν ήδη σε εξέλιξη προτού ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοινώσει το εκτελεστικό διάταγμα σύμφωνα με το οποίο δεν επιτρέπεται η είσοδος των Σύρων προσφύγων στις ΗΠΑ. Ωστόσο, η ΙΚΕΑ έκανε ξεκάθαρη τη θέση της τονίζοντας σε επίσημη ανακοίνωσή της πως «στηρίζουμε τα θεμελιώδη δικαιώματα όλων των ανθρώπων και δεν κάνουμε καμία μορφή διάκρισης».

http://stixovoli.com/ti-poulaei-ikea-2019-nea-epixeirimatiki-kinisi-etairias