Αρχική Ιστορίες Ανθρώπων Βίντεο: Ο άνθρωπος που έζησε 40 χρόνια μόνος σε ένα νησάκι νότια...

Βίντεο: Ο άνθρωπος που έζησε 40 χρόνια μόνος σε ένα νησάκι νότια της Κρήτης!

634
0
Ακολουθήστε τη Χόβολη στο Facebook

Την ιστορία ενός ανθρώπου που παράτησε τα πάντα και επί τέσσερις δεκαετίες έζησε μόνος σε ένα νησάκι νότια της Κρήτης, περιγράφει το ντοκιμαντέρ που δημιούργησε, και ήδη έχει βραβευτεί, μια ομάδα νέων ανθρώπων, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι από την Κρήτη.

Το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ είχε κυκλοφορήσει και η ταινία είναι ελεύθερη στο διαδίκτυο για προβολή.

«Το Little Island είναι online!», αναφέρουν στη σελίδα της ταινίας στο Facebook οι δημιουργοί.

«Μετά από 2 χρόνια, η πρώτη μας ταινία που μας έμαθε πάρα πολλά, μας πρόσφερε έντονες, χαρούμενες αλλά και συγκινητικές στιγμές είναι διαθέσιμη για προβολή. Αφιερωμένη στον Νίκο, τους φίλους του και την οικογένεια του».

Ο Νίκος Βασιλάκης πέθανε από χρόνιο νόσημα σε ηλικία 66 ετών  το 2014, 2 μήνες μετά την ολοκλήρωση του ντοκιμαντέρ στο νησί «χρυσή» της κρήτης

Το «Little Island» είναι ένα ντοκιμαντέρ μικρού μήκους για τον άνθρωπο που παράτησε τα πάντα για να επιστρέψει εκεί, στην αγκαλιά της φύσης. Μέσα από τα χρόνια έγινε ένα με το περιβάλλον και κατάφερε να επιβιώσει παρά τις πολλές δυσκολίες.

Το δασαρχείο τον κυνηγούσε ζητώντας του να φύγει, αλλά εκείνος επέμενε, ότι δε θα εγκατέλειπε ποτέ το νησάκι. Αυτό είναι το πεπρωμένο του! Κι έτσι έγινε! Δυο μήνες μετά το τέλος των γυρισμάτων, ο Νίκος έφυγε από τη ζωή, εκεί, στον τόπο του.

Δημιουργοί του ντοκιμαντέρ είναι οι: Άγγελος Ψωμόπουλος και Λουκιανός Αρναουτάκης, από τον Άγιο Νικόλαο, και ο Άλεξ Βηλαράς, από την Αθήνα.

Στην ομάδα συμμετείχαν ακόμα οι: Μενέλαος Δερμιτζάκης, Βαγγέκης Φανουράκης, Χρίστος Καναβάκης, Μάριος Παύλου, Μάνος Σμυρλής.

Δείτε το ντοκιμαντέρ: